måndag 9 januari 2017

Videos alla borde se!!!!!!

Tjolahopp!

Det är nytt år wtf (GOTT NYTT ÅR VÄRLDEN) och jag borde verkligen inte blogga utan typ äta kvällsmål och packa väskan men SER DET UT SOM OM JAG BRYR MIG.

Jo. Jo, egentligen gör det kanske det. Men nu ska jag ändå inte göra det utan tipsa om lite videos everrryyyone måste se!!!
Den här videon är HELT. JÄVLA. SJUK. Island är sjukt. Ta mig dit nu. För mer längt: Floras islandskategori, Fridas islandskategori.
Jag ba BOOM BITCH. Så jävla bra och så himla cool kvinna SE.
Alltså den här filmen ser bokstavligt talat helt magisk ut. Så vacker så vacker så vacker med Dan Stevens alltså DÖR.

Annars då? Jaa, vad ska en säga ... idag började skolan igen och det känns väll sådär, faktiskt. Har tappat bort allting, inklusive mitt huvud tror jag, under lovet. Skönt dock att komma in i rutiner igen, tänker jag. Sov basically 80% av lovet känner jag? Annars så har jag blivit ett jävla makeupfreak. Fast egentligen inte. Makeup-fangirl kanske mer? Kollar på sminkvideos och ba DAMN VARFÖR KAN INTE JAG varför har inte jag lagt 5000€ på smink?!? Vill ha borstar, ett transparent puder, en himla massa läppstift och ögonpennor och kanske någon sorts primer. Vill även ha en grapefruit parfym från tbs. VINK VINK jag fyller möjligtvis år på söndaggg. ;-DDDDDD

Är barsnligt pepp på det, förresten. Att fylla år, men inte att fylla just sjutton. Känns som att jag borde vara rätt gammal då men det är jag ju verkligen inte.

Nu när det är nytt år kanske en också borde reflektera lite över vilka MÅL en har under det nyyyyya året. Eller borde och borde. Jag har gjort det åtminstone. Tänker dock att de får vara hemliga någon dag till och så skriver jag om mina tankar kring år tjugohundrasjutton i ett eget inlägg så kanske den här stackars bloggen får något liv i sig någon gång.

Nu måste jag verkligen kolla de där läxorna och äta min chokladhavre som säkert är alldeles för tjock vid det här laget.

Hörs och ses och syns och råkas. Pusskram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar