fredag 23 juni 2017

Elviras värld

Så står det ovanför min dörr för så heter: mitt rum! Och nu är du välkommen att se på det i all sin dammiga och inte megastädiga prakt. Välkommen in.
Vi börjar här pga någonstans måste man börja. Det här är: min nya gungstol jag betalade 15€ för på loppis. Femton! Euro! För! Denna! Skönhet! Älskar den hittills. Känner mig som någon mysig farmor när jag sitter där och läser och dricker te. Eller bara gungar. Så typ ... terapeutiskt att bara sittä här? När jag inte sitter där får Martina, min nuförtiden rätt gamla babyborn, vakta. Annat som syns på denna bild: mitt Hogwartsemblem jag köpte på SF-bokhandeln typ 2012 som jag ÄLSKAR. Eller okej gör ju ej mycket med det men ändå. Min stackars fikonplanta jag vattnar cirka aldrig, en lådhylla jag satt upp själv som innehåller pocketar och brev och en månposter jag köpt på torget bredvid Akademen för typ 1€. Och en massa tidningar!
Nästan mitt på golvet finns en korg från Ferm living jag fick någon födelsedag. Tycker den är superfin. Fyller den med mjukisar och dynor och filtar.
Älskar denna känning! Konfirmerades i den 2015.
Ljusstake från när jag var med i Lucia, mycket TheBodyShop-grejs, en vissen kvistros och lite smycken i skålar. På andra bilden: min garderob som jag ÄLSKAR seriöst typ bästa i mitt rum. Nästan. På delad förstaplats med böckerna faktiskt. Men ändå: så very very proud över att den nuförtiden innehåller BARA saker jag gillar supermycket och att allting går i rött-ljusrött-mörkblått-mint-vitt. Typ.
Detaljeeeer. Först: min smyckeshylla. Borde gå igenom den. Använder kanske en tiondel av alla mina smycken!? Men de har kääänslovääärde juee. Gillar guldsvanen. Hatten köpte jag i Monaco!
Andra bilden: Adele som jag ramat in så nu vakar hon över mig all the time. Och pytteliten svärmorstunga jag köpte på Ikea igår. SÅ SÖT.
Om en vänder sig till vänster möts en av detta. Ett mintigt skrivbord med rittavlebordsyta. En massa skolböcker och häften huserar både ovanpå och undertill just precis nu men tänker att jag någon dag ska ta tag i saken och ordna dem och göra mig av med onödigheter. Stol från Indiska! Gillar mycket. Bordet har jag alltså fixat själv efter att ha fyndat ett rätt sorgligt bord på loppis. Ja och så syns ju min skivspelare! Från Crosley. Skrivbordslampa och gardiner från Ikea om det intresserar. :-)
Om en vänder sig ännu lite till möts man av detta: bokhylla numero uno! Överst finns en massa flaskor jag tycker är så fina att de tydligen måste sparas, sen kommer faktaböcker och favvosar, koppar, doftljus och älvor och längst ner Harry Potter-hyllan. Nytillskott faktiskt! Gillar den very much. I nedre delen av hyllan finns saker som inte är supervackra men ska sparas för det. Och vid dörrkarmen skymtar en del av min rittavlevägg, som dock är nästan tom för tillfället pga bestämde mig för att tvätta bort allting och börja om. Jag menar: 17-åriga Elvira har ändå lite andra favvocitat än 15-åriga.
På dörren finns en twenty one pilots-poster som fuckar upp mitt färgtema men ändå lyckas passa in? Bredvid min säng har jag en hylla med ex. en jordglob från Indiska som mest är fin och dammig, en älvstaty och handkräm. På väggen finns ett Clueless-citat som var det första jag skrev denna gång. Ovanför mitt huvud varje natt finns en krona för kan väll få vara prinsessa ens i sömnen? Ja och så syns majoriteten av andra bokhyllan! Eller tredje blir det väll pga nämnde pocketgömman redan. Glömde iofs att nämna den andra ... Aja, mest olästa på svarta väggen, sen kommer mest lästa sorterade enligt förlag och författare. I hörnet finns en ljusslinga från UO som ej lyser vidare bra men är snygg och så har jag en Fantastic Beasts-kalender som the true fangirl jag är och diverse kort och posters och sånt jag tycker är fint.
Mer tavelvägg och bokhylla. Gillar min Cirklen-plansch myyycket pga snygg. Inte lika myckt pga filmen haha men jaa. Skulle ändå villa ha en filmatisering på Eld tack! Såklart har jag Sandra på väggen förresten pga bäst. Och klocka och extrafin glansbild och lite bilder på vänner också. Och vimpel jag gjort för evigheter sedan!
Japp, ligger alltid ett gäng böcker bredvid min säng. Oavsett vad. Just nu: böcker jag ska sälja, recensera och sommarläsningen. Och böcker jag håller på med!

Alltså nu inser jag att en persons rum VERKLIGEN säger rätt mycket om personen. Påriktigt. Jag menar såhär nördig är jag^^. Och såhär mycket gillar jag fina saker. Och Sandra Beijer är en person jag beundrar och smink är ett intresse jag har och Adele tycker jag gör bra musik. Och en massa annat också såklart.

Gillar mitt rum superduperjättemycket men som allt annat är det i ständig förändring. Hoppas du tyckte det var kul att se!

2 kommentarer: