lördag 1 september 2018

Det är september och inte augusti längre

Fan det är september.

Eller fan vet jag inte. Kul på sitt sätt, kanske. Men augusti mest försvann. Skolan började igen, vi firade Emma och Elias och Linda, jag klippte håret kanske?, simmade åtminstone en gång men säkert fler men nu har jag inte gjort det på ett tag. Vi fick en katt. Han heter Pablo. Eller hen, det är lite oklart än. Köpte dyrt smink för mina sommarjobbspengar. Lagade socca. Köpte en ny filmplansch och bytte ut den gamla från Cirkeln-filmen. Nu cyklar Mike och Dustin och Lucas och Will istället in i min vägg. Den är så fin och kostade bara 7 euro. Blir glad för sånt.

Lät göra bilderna från min engångskamera också. Supermånga hade misslyckats så av de 27ish en borde få blev det ara 19 jag fick. Men äh, de var fina och kul. Köpte en ny kamera jag ska dokumentera hösten med.

Hade en sorgesklump i halsen en del av augusti också kvar från juli. Den är nästan borta nu, ger sig bara tillkänna ibland.

Har äntligen börjat öva på teorin för körkortet, men alltså det går trögt erkänner att jag prioriterar skrivningarna. Att läsa till dem är annars också det jag gör största delen av dagarna. Typ det enda nyttiga åtminstone.

Auf wiedersehen kom ut. Älskar introt så mycket. Men den är bättre live, såklart. Var ju så jag hörde den först.

Började se på Angel och tog upp Girls igen. Tycker om Girls. Gillar hur de fuckar upp konstant och är mycket irriterande och älskar deras vänskap som jag samtidigt knappt förstår mig på. Och älskar hur den är filmad. En dag ska jag till New York.

Börjat tända ljus och tänka på julen. Också tänkt på att jag snart är nitton trots att jag bara varit 18 i sju och en halv månad nu. Och under de månaderna har jag varken skaffat körkort eller nätbank eller betalat en enda räkning eller gjort något vuxet alls faktiskt. Förutom druckit alkohol och dansat på klubb. Eller bar eller whatever jag vet inte riktigt vad man ska kalla allt. *så vuxen är man*

Fast vuxen, ändå. Det blir ju ingen som 18-åring. Känner mig väldigt mycket som ett barn, fortfarande. Eller en tjurig tonåring kanske. Tur att jag får vara det i ett år till.

Mår så konstigt, just nu. Eller har mått rätt konstigt hela veckan. Det är förkylning på gång i hela klassen så kanske det har med det att göra eller så är det bara min allergi som fått bihålorna inflammerade eller något. Huvudet är tungt, hursom. Och det är liksom ansträngande att hålla ögonen öppna? Äh, är nog bara alldeles normalt kommer säkert vara över efter någon vecka men huvudvärk är jobbigt, hörni.

Kom nyss på att september ju faktiskt för med sig skrivningar i år. Mindre kul kanske. Dock funnit en ny motivation i mitt läsande pga hittat en utbildning jag är intresserad av! Och nu tror jag att det kanske inte blir ett mellanår ändå, eller äh en ska väl aldrig säga aldrig jag vänder så fort.

Hade egentligen tänkt skriva ett inlägg om virtuell avundsjuka men det får bli en annan gång var tydligen viktigt att highlighta att det är september.

Vill ta mer bilder till bloggen. Och skriva oftare och mindre flummigt - skriva om tydliga ämnen, saker jag bryr mig om. Finns ju gott om såna liksom. Men jag är inte superbra på att ta tag i saker om jag inte verkligen måste eller vill. Så har tydligen inte velat tillräckligt för att ta tag i det. Men kanske viljan kommer? Sen säger ju folk att inspiration inte är något man ska gå och vänta på den kommer från att göra. Äh vettefan.

Borde egentligen läsa två kapitel geografi ännu men det orkar jag verkligen inte och ärligt vad skulle jag minnas imorgon av det om jag läser som så här trött?? Ska läsa något annat istället. Kanske. Eller bara se på Girls. Eller båda? Men tvätta tänderna först. Det var jag för trött för att orka med igår kväll men idag orkar jag minsann.

Pusshej.

1 kommentar: