torsdag 19 januari 2017

Josh Hartnett i Pearl Harbor kan inte vara påriktigt

Klockan är 17:54.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, bara att jag vill. Lyssnar på soundtracket till Fantastic Beasts. För en stund sedan lag jag i min säng, under täcket, och glodde på Gilmore Girls. Sedan steg jag upp, böt vatten till mina uttorkade födelsedagstulpaner, lade på skivan och satte mig här, i min gröna fåtölj med datorn i knäet och en jobbig känsla i halsen, magen.

Jag är så TRÖTT.

Men idag var det ljust då jag gick hem, halkigt men ljust och jag såg till och med solen lite grann så det var ett plus. Föll inte, mycket nöjd med det.

Igår spelade jag in två videorecensioner! Det var annorlunda. Och kul. De kommer väll möjligtvis upp någon gång på min kanal <--- kolla gärna om ni vill (dock bara bokigt)!

Idag slutade mina timmar i skolan lite efter tolv och sedan satt jag på e *alltså på fakkin' riktigt nu kom nån av pojkarna upp och satte sig utanför mitt rum med en video på GÅ BORT DU FÖRSTÖR MUSIKEN* n bänk eller soffa eller någonting i den inspirerande miljö som är min skola tills vi kunde gå till bussen utan att behöva stå och frysa mer än nödvändigt, lite före tre. Kul. Hann läsa lite i Nordiska gudar dock! Vilket var bra. Så SJUK mytologi vi haft här i Norden dock?!? Och en hade ju sällskap, så dog inte helt och hållet av uttråkighet.

Okej jag vet inte ens varför jag skriver det här haha vem bryr sig liksom?

Vi började se på Pear Harbor i hissan igår och FÖRVÅNANSVÄRT BRA FILM jueee. Alltså vill verkligen fortsätta. Dock irriterande as fuq att en viss lärare ska spola fram till de *historiskt viktiga händelserna* - okej, fattar ju, den är 2 timmar och 40 minuter, men ändå. Kanske inte i de mest spända scenerna? En kan ju gallra lite? Men: SO HET är Josh Hartnett. Ben Affleck är helt okej, men JAG DÖR AV JOSH KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN OCH DÖÖÖÖ.

Annars då? Tycker om mina vänner. Väntar på en bok som alla andra verkar få utom jag. Vill se La La Land. Funderar på om jag orkar dra mig till brankkis idag, lutar dock mot inte pga har inte ätit än ..? Och borde vara on my way typ nu isåfall ehe.

Ska sluta nu. Hejdå.

Klockan är 18:12 (alltså wtf det tar länge för mig att hitta kolon-tecknet?!?!)

1 kommentar:

  1. Det är så roligt när du skriver om dina dagar så här. Gör det oftare!! Och jaaa han var ju snygg men jag kan int hålla med dig om att Ben bara är "okej" haha:*

    SvaraRadera