lördag 11 februari 2017

Things I Like/11022017

Shoooo!

Det här med att blogga en gång i veckan har ju gått sådär, fast egentligen helt okej pga det är vecka 6 nu och detta är sjunde inlägget 2017. Woo. Aja, idag tänkte jag snacka grejer jag gillar på internet JUST NUU. Häng med mina vänner!
FÖRST: KATY PERRY HAR SLÄPPT EN NY LÅT!!! Har gillat henne sedan typ 2010, så hennes musik kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta även om jag kanske inte är världens största fan nuförtiden. Aja, det var ju sjukt länge sedan så hoppas detta är något av en comeback. Tycker låten är rätt bra - låter precis som hennes musik brukar och har ett snyggt budskap. Videon blev jag typ lite confused av med HUR SNYGG är hon inte är ovan?!?^^ Vill också klä mig så ju.
ANDRA GREJEN är att ZARA LARSSONS ALBUM FÅTT ETT OMSLAG + GÅR ATT FÖRHANSBESTÄLLA + HAR FÅTT ETT SLÄPPDATUM. Så peppad ni fattar ej. Det släpps alltså 17.3 i år och omslaget ser ut så här:
Hmm, vet inte helt vad jag tycker om det dock? Alltså färgerna är snygga och så och titeln bra men tycker hennes singlar har haft snyggare omslag än detta, så jaaa ... let's kolla på singelomslagen btw:
SJUKA. Alltså serr såååå himla snygga färger och vilken jävla queen Zara är!?! Men alltså tyckerr kanske ändå mest om So Good här. Glam af.

So Good har förresten äntligen fått en video! Okej ja, old news den kom redan 3.2 och då fick också albumet sitt omslag men skit i det ... OCH jag kan tydligen inte få den in i mitt inlägg SUCK.

Ni får själva söka upp den på YouTube dåå okej? Det jag skulle säga hursom var att jag blir så himla imponerad av varenda jävla video som släpps till Zaras låtar pga KLÄDVALEN och FÄRGERNA är så on point jag avlider. Så snyggt mode seriööööst och så snygga miljöer med för den delen. AAAA. Vill också klä mig så varenda himla dag. Måste försöka klura ut vad det är som gör det så enormt snyggt och HÄRMA.

Aja. Tror det var alla nyheter jag tänkte skriva om. Vet du något annat roligt jag kan bry mig om så varsågod och berätta i kommentarerna! <3

1 kommentar: